Kind springen

Kinder­opvang bij Xpect013

Voor baby's, peuters en schoolgaande kinderen

Bij Xpect013 zorgen we ervoor dat alle kinderen in Tilburg een plek hebben waar ze zich thuis kunnen voelen. Onze kinderopvanglocaties zijn verspreid over Tilburg-Zuid, Tilburg-Oost, Oud-Noord, Tilburg Centrum en Tilburg Reeshof. Elke kinderopvanglocatie is uniek en heeft eigen kenmerken en ideeën.

Spelen en ontwikkelen

Kinderopvang bij Xpect013 is van toegevoegde waarde voor baby's, dreumesen, peuters, schoolgaande kinderen en hun ouders. We bieden kwalitatief goede kinderopvang, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen én leren onder professionele begeleiding. Altijd in een veilige, geborgen en uitdagende omgeving. Bij ons mogen kinderen zelf de wereld ontdekken. Wij helpen ze daar een handje bij, door hun verwondering en fantasie te prikkelen met leuke en leerzame activiteiten. 

Aanmelden kinderopvang

Kinder­dag­verblijf en peuter­opvang in Tilburg

Kinderen vanaf 0 jaar zijn welkom op het kinderdagverblijf, waar gezondheid vooropstaat en nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar hebben we peuteropvang, waar peuters spelenderwijs worden voorbereid op het basisonderwijs. Bijvoorbeeld door te spelen met andere kinderen, op ontdekkingstocht te gaan in de natuur, nieuwe smaken aan tafel te proeven of zich vermaken met natuurlijke speelmaterialen.

Ontdek onze kinderdagverblijven

Ontdek onze peuteropvang

pp-er met kind

Buiten­schoolse opvang in Tilburg

Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen in de vakanties, voor en na schooltijd terecht op de buitenschoolse opvang. Hier volgen zij een gevarieerd en actief programma dat past bij hun ontwikkeling, leeftijd en belevingswereld. Kinderen ontspannen, ontdekken en leren op een speelse manier.

Ontdek onze bso's

kind spoorpark bmx

Gastouderbureau

Gastouderbureau Kinderopvang Thuis is een kleinschalig gastouderbureau in de regio Tilburg waar persoonlijk contact, professionaliteit en het thuisgevoel centraal staan. Onze gastouders ontvangen de kinderen met open armen. Huiselijk, kleinschalig en warm: bij een gastouder verwelkomen we maximaal zes kinderen. Ouders hoeven niet zelf snel iets te regelen als de gastouder uitvalt of met vakantie is. Wij garanderen de opvang van jouw kind.

Ontdek ons gastouderbureau

Kinderen bij gastouder

Verschillende soorten kinder­opvang

Er is altijd een plek die past bij wat jij belangrijk vindt voor jouw kind. Zoals een kleinschalige groene kinderopvang, waar veel aandacht is voor al het moois dat de natuur te bieden heeft en de nadruk ligt op duurzaamheid. Of een boerderij kinderopvang met dieren die verzorgd worden door de kinderen, of een moestuin waar kinderen en medewerkers groente en fruit verbouwen. Denk ook aan een peuteropvang in hetzelfde gebouw als de toekomstige basisschool. Ook hebben we locaties die werken volgens de Montessori-visie: waar het draait om de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Denk ook aan een speciale sport- of cultuur-bso, waar kinderen zich al kunnen richten op iets wat zij extra leuk vinden. 

Wat al onze locaties gemeen hebben, is dat het maatschappelijke organisaties zijn. De winst die we maken, wordt geïnvesteerd in de locatie en de medewerkers en dus in de ontwikkeling van de kinderen.

Kosten kinder­opvang

Benieuwd wat kinderopvang kost? En of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag? Bekijk meer informatie over de kosten van kinderopvang. Of vul meteen de rekentool in om te kijken wat je in jouw situatie maandelijks betaalt aan kinderopvang. Wil je je kind direct aanmelden? Dat kan natuurlijk ook: