pp-er met kind

Kinderdagverblijven bij Xpect013

Veilige basis, goede start

Onze kinderdagverblijven zijn er voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Kinderen ontwikkelen zich het beste als ze zich veilig en geliefd voelen. Een veilige basis is een plek waar kinderen zich thuis voelen, waar ze zich vertrouwd voelen en zichzelf kunnen zijn. Op deze plek kunnen kinderen zich vrij ontwikkelen en de wereld om hen heen verkennen. Onze pedagogisch professionals staan elke dag klaar voor de kinderen om ze die veilige basis te bieden. We bieden kinderen liefde, aandacht en structuur. 

Onze pedagogisch professionals

Kinderen groeien en ontwikkelen voortdurend. Onze pedagogisch professionals zijn opgeleid om deze ontwikkeling te volgen. Als er extra ondersteuning nodig is, kunnen onze pedagogisch professionals, coaches of interne begeleiders ouders op weg helpen. Ze bieden praktische tips en adviezen, of helpen ouders om de juiste hulpverlening te vinden. Xpect013 werkt hiervoor samen met het consultatiebureau en andere partners. 

pp-er met lunch

Voor ieder kind

Elke kinderopvanglocatie heeft een eigen, uniek karakter. Van een boerderij kinderopvang tot een groene locatie midden in het centrum: voor ieder kind is er een passende plek. Klik op onderstaande button voor al onze kinderopvanglocaties.

Alle kinderopvanglocaties 

 

kind met zand en modder