pp-er met kind

Kinderdagverblijven in Tilburg bij Xpect013

Veilige basis, goede start

Onze kinderdagverblijven zijn er voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Kinderen ontwikkelen zich het beste als ze zich veilig en geliefd voelen. Een veilige basis is een plek waar kinderen zich thuis voelen, waar ze zich vertrouwd voelen en zichzelf kunnen zijn. Op deze plek kunnen kinderen zich vrij ontwikkelen en de wereld om hen heen verkennen. Onze pedagogisch professionals staan elke dag klaar voor de kinderen om ze die veilige basis te bieden. We bieden kinderen liefde, aandacht en structuur. 

Onze pedagogisch professionals

Kinderen groeien en ontwikkelen voortdurend. Onze pedagogisch professionals zijn opgeleid om deze ontwikkeling te volgen. Als er extra ondersteuning nodig is, kunnen onze pedagogisch professionals, coaches of interne begeleiders ouders op weg helpen. Ze bieden praktische tips en adviezen, of helpen ouders om de juiste hulpverlening te vinden. Xpect013 werkt hiervoor samen met het consultatiebureau en andere partners. 

pp-er met lunch

Voor ieder kind

Elke kinderopvanglocatie heeft een eigen, uniek karakter. Van een boerderij kinderopvang tot een groene locatie midden in het centrum: voor ieder kind is er een passende plek. Klik op onderstaande button voor al onze kinderopvanglocaties.

Alle kinderopvanglocaties 

 

kind met zand en modder

Openings­tijden kinder­dag­verblijf

Bij Xpect013 begrijpen we dat elk gezin uniek is, met eigen routines en verplichtingen. Het kan zo zijn dat je in verband met je werk, op zoek bent naar een opvang die langer geopend is. Benieuwd naar de openingstijden? Je kunt deze vinden op de website van de locatie van jouw keuze.

Kosten kinder­dag­verblijf

Als je overweegt je kind in te schrijven bij een kinderdagverblijf in Tilburg, is het belangrijk om te weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Deze maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gekozen vorm van opvang, de frequentie waarmee je je kind brengt, en je persoonlijke situatie. Voor een berekening van wat je in je jouw situatie maandelijks zou betalen, kun je gebruikmaken van de online rekentool op onze website:

Rekentool kinderopvang

Kosten kinderopvang Xpect013