Kinderopvang Leijpark

Een vliegende start voor ieder kind

Xpect013 is er voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Van de allerkleinsten tot de oudere kinderen; bij Xpect013 begeleiden we alle kinderen in hun eigen ontwikkeling. Wij volgen kinderen continu en tijdens hun hele groeireis. Voordeel? Wij spelen in op datgeen wat zij nodig hebben, zodat ze moeiteloos doorstromen van kinderopvang naar basisschool. We geven kinderen de kans om op te groeien tot zelfstandige mensen, goed voorbereid op hun plek in de maatschappij.

Baby's

Bij Xpect013 geloven we dat een gezonde en sociale omgeving essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen. 

Op het kinderdagverblijf helpen onze experts de allerkleinsten de wereld ontdekken. We stimuleren hun nieuwsgierigheid en fantasie en zetten welzijn en gezondheid voorop.

baby

Peuters

Peuters leren op de peuteropvang alles wat nodig is ter voorbereiding op het basisonderwijs. Van het leren van de eerste letters van het alfabet tot zichzelf aankleden en van het opbouwen van vriendschappen met leeftijdgenootjes tot het kennismaken met verschillende activiteiten.

peuter springen

Basisschoolleeftijd

Regulier onderwijs, Montessorionderwijs, Daltononderwijs en Jenaplanonderwijs: kinderen kunnen voor diverse onderwijsvormen bij Xpect013 terecht. Elke school biedt een veilige, motiverende en vertrouwde leeromgeving. 

Niet alleen op school, maar ook op de buitenschoolse opvang staan wij klaar voor alle Tilburgse kinderen van 0 - 13 jaar. 

Kinderen op school

Ben jij geïnteresseerd in kinderopvang of onderwijs van Xpect013 voor jouw kind(eren)? Klik op onderstaande button om op zoek te gaan naar een locatie. Je kunt op de website van een locatie ook direct een rondleiding aanvragen.