sport

Sport BSO Tilburg

Zodra de schoolbel gaat, springen de kinderen van de sport bso's van blijdschap. "Yes, het is woensdag, we gaan naar de bso vandaag!" De kinderen vinden het geweldig om naar de sport bso te gaan. Je kind hoeft geen topatleet te zijn: bij een sport bso draait het om bewegen en plezier maken.

Niet zomaar een bso

Op een sport bso maakt je kind kennis met allerlei verschillende sporten. Hockey, basketbal, bmx, het komt allemaal wel aan bod. Zo kan je kind ontdekken welke sport het leukst is. Het gaat er bij sporten niet om wie de beste is, maar om samen met de andere kinderen plezier te maken.

Sportieve medewerkers

Een ander verschil met een gewone bso is het personeel. De medewerkers van een sport bso hebben naast een pedagogische opleiding ook een sportieve achtergrond. Ze leren de kinderen niet alleen om samen te werken als een team, maar ook om eerlijk te spelen en de regels te leren.

Verschillende bso's

Bij iedere sport bso staat beweging en gezonde voeding voorop. Ook hebben ze allemaal hun eigen unieke aanbod:

Bij Outdoor BSO Warande spelen de kinderen iedere dag buiten, weer of geen weer. Ze gaan sporten op de hockeyvelden of lekker spelen in het Warandebos.

Bij Sport BSO T-Kwadraat maken ze gebruik van de vele faciliteiten van sportcomplex T-Kwadraat. Ze gaan bijvoorbeeld naar de ijsbaan, de klimhal of wat dacht je van een rondje over de atletiekbaan?

Is je kind ouder dan acht jaar? Dan kun je terecht bij Urban BSO Spoorpark. Van crossen en skaten, tot een balletje trappen op een van de speelveldjes.

Ook bij Sport BSO Pellikaan kan jouw kind alle energie kwijt, van hockey tot padel en van dans tot rugby, er is keuze genoeg!

Uitrusten

Natuurlijk kan het gebeuren dat je kind even geen zin heeft in sporten. Geen probleem! Op de sport bso's is er ook ruimte voor ontspanning. Je kind kan lekker een boekje lezen, knutselen of een spelletje spelen. Zo kan je kind lekker bijkomen van een lange schooldag.

Vervoer en kosten

De sport bso's halen kinderen gratis op van verschillende scholen in Tilburg. We werken hiervoor met een professioneel taxibedrijf. Zo is je kind verzekerd van veilig en comfortabel vervoer. Wil je weten op welke scholen we de kinderen ophalen? Je vindt alle informatie op de websites van de bovengenoemde locaties.

Ben je benieuwd?

Ben je benieuwd of een sport bso bij je kind past? Kom dan samen langs voor een vrijblijvende rondleiding! Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

vriendschappen