Welkom bij

Outdoor BSO Warande

Warande hut

Elke dag buiten spelen!

Bij Outdoor BSO Warande spelen de kinderen elke dag buiten, ook als het wat minder weer is.
We sporten op de hockeyvelden of spelen in het Warandebos. 
En als het echt slecht weer is, kunnen we in de winter gebruik maken van de Dome van HC Tilburg.

Mountainbiken, voetballen of hutten bouwen?

Het kan allemaal bij Outdoor BSO Warande! We hebben een groot eigen buitenterrein met gras, zand, bomen en een trampoline, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. 

Elke dag bieden we voor elke leeftijdscategorie uitdagende sport- en spelactiviteiten aan. Wat dacht je van archery tag, softbal of vlaggen veroveren in het bos. Maar we spelen bijvoorbeeld ook tikkertje, estafette en knotshockey. 

Onze medewerkers hebben naast een pedagogische opleiding ook een sportieve achtergrond. Zo werken er bij Outdoor BSO Warande ook vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Tijdens het sporten leren de kinderen o.a. samen te werken als echte teamspelers en fair-play. Maar plezier maken staat centraal!! 

Kleinschalig

We hebben plaats voor maximaal 40 kinderen, verdeeld over een onderbouw (4 - 7 jaar) en een bovenbouw (7 - 13 jaar). Per 10 of 11 kinderen is er één pedagogisch professional aanwezig. De aangeboden activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Ontspanning

Voor en na het sporten kun je in de BSO uiteraard ook lekker ontspannen. Een boekje lezen in de chillkamer, spelen in de bouw- of poppenhoek. Ook hebben we diverse gezelschapsspelletjes en knutselspullen. 

Samenwerking met Hockeyclub Tilburg

Wij maken dagelijks gebruik van de hockeyvelden van HC Tilburg. De BSO is ook ideaal te combineren met hockeytrainingen. Wij kunnen de kinderen naar de hockeytraining brengen en ook weer ophalen. 

Bijzondere kenmer­ken

buiten spelen

Buiten spelen

Elke dag lekker buiten spelen, op de hockeyvelden of in het bos!
taxi

Vervoer

We werken samen met verschillende scholen en halen de kinderen met taxibusjes op voor de gewone bso kosten.
kleinschalig

Kleinschalig

Het is een kleinschalige bso met maximaal 40 kinderen van 4 t/m 13 jaar.
hockey

Hockeytraining

We brengen kinderen onder bso tijd naar hockeytraining en halen ze weer op!