Welkom bij

Sport BSO T-Kwadraat

Samen met onze sportieve medewerkers zorgen we er vooral voor dat je kind na school kan ontspannen en bewegen. Het gaat er bij het sporten niet om wie de beste is, maar het draait echt om samen met de andere kinderen plezier maken.
T-kwadraat 2

Je vindt ons in Stappegoor op het Olympiaplein tegen de woonwijk Willemsbuiten aan. Zoek je buitenschoolse opvang voor je kind en wil je graag dat er veel aandacht is voor beweging en sport na school? Dan ben je bij Sport BSO T-Kwadraat aan het goede adres.

Wij hebben een samenwerking met verschillende scholen in Tilburg zuid en Goirle, wij regelen het vervoer van school naar de bso, zonder extra kosten hiervoor te rekenen. 

We maken gebruik van de vele faciliteiten van sportcomplex T-Kwadraat, waardoor kinderen onder bso tijd kennis kunnen maken met veel verschillende sporten en ontdekken wat ze echt leuk vinden! 

Een aantal voorbeelden van sporten zijn: hockey, voetbal, basketbal, handbal, turnen, tennis, klimmen, schaatsen, boogschieten en lasergamen. Daarvoor maken we gebruik van de Ireen Wust ijsbaan, klimhal Neoliet, de atletiekbaan en de sportzalen van T-kwadraat. 

Bijzondere kenmer­ken

neoliet

Faciliteiten

Gymzalen, atletiekbaan, klimhal, zwembad en ijsbaan bij Stappegoor.
Zwemles tijdens bso

Zwemles

Vanaf 5 jaar brengen en halen wij kinderen voor zwemles bij Stappegoor.
geen extra kosten

Vervoer

We werken samen met verschillende scholen, de kinderen worden met taxibusjes opgehaald voor de gewone bso kosten.
Ontspannen na school

Ontspannen

De kinderen kunnen lekker ontspannen na school.