Welkom bij

Sport BSO en Peuter­opvang Pellikaan

Pellikaan
Sport peuteropvang: 

Op onze locatie hebben we een hele fijne en uitdagende plek voor peuters om bezig te zijn met beweging, sport en ontwikkeling! Dit concept is uniek voor peuters in Tilburg. Het is een superleuke plek waar je kind zich ontwikkelt op een sportieve en speelse manier. 

 

Met ons VVE-programma (voor- en vroegschoolse educatie) bereiden we kinderen voor op de basisschool. Hierbij besteden we extra aandacht aan taal, rekenen en vaardigheden. Dat doen we bij peutersport Pellikaan op een heel natuurlijke, vanzelfsprekende manier. En veel in combinatie met sport en beweging. 

Sport BSO: 

Is jouw kind altijd in beweging en dol op sport & spel? Bij Sport BSO Pellikaan kan jouw kind al zijn of haar energie kwijt. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen waardoor ze lekker kunnen bewegen na schooltijd. 

 

Bij Sport BSO Pellikaan kunnen kinderen kennismaken met veel verschillende sporten en ontdekken wat ze écht leuk vinden. Bijvoorbeeld: hockey, voetbal, basketbal, handbal, squash, tennis en rugby. We mogen gebruik maken van de sporthal, tennisbanen, squashbanen, dans- en budozaal en ons eigen kunstgrasveld.

bso

Sport BSO

- Lekker sporten na school
- Zwemles tijdens de bso
- Vervoer vanuit school
- Veel faciliteiten