Boost BSO

BOOST: een verrijking op de bso

BOOST geeft de bso iets extra's: superleuke activiteiten die een BOOST geven aan de talenten en ontwikkeling van kinderen. Op een rustige, ongedwongen manier biedt BOOST activiteiten aan die jouw kind helpen in zijn of haar ontwikkeling. Er is van alles te doen, zodat kinderen kunnen proeven aan allerlei leuke en mooie projecten, gegeven door specialisten die pedagogisch en didactisch bekwaam zijn.

Oog voor talent

Een professor in de dop, een kind dat graag beweegt of juist gevoel heeft voor taal. Hoe fijn is het als kinderen na school kunnen doen wat zij leuk vinden, hun talenten inzetten of nieuwe talenten ontdekken. En als ze de kans krijgen zich op een natuurlijke manier te ontwikkelen, bijvoorbeeld in hun gedrag, sociale vaardigheden of weerbaarheid. Een bso met BOOST heeft aandacht voor talenten en de ontwikkeling van kinderen, zodat zij vol plezier en ongeremd door het leven gaan.


 

Kind bij BSO

De leukste activiteiten

Op een bso met BOOST zijn er bijzondere en leuke activiteiten. Kinderen mogen alles ervaren tijdens Frans, Duits, Engels, scheikunde, biologie, taal, wiskunde of techniek. Ze hoeven niet in een klas te zitten, dat doen ze op school. De activiteiten zijn losjes, enthousiast, praktisch en onderzoekend. Wat vindt het kind leuk, waar is hij of zij nieuwsgierig naar, waar gaan de ogen van stralen?

Naast de activiteiten met vakken zijn er ook doelgerichte workshops of projecten die niets met rekenen of taal te maken hebben, maar wel helpen in de ontwikkeling van kinderen. Denk aan weerbaarheid, sociale vaardigheden, extra bewegen voor de motoriek en omgaan met emoties.

kind bij bso

Vakspecialisten

Onze BOOST-medewerkers werken met veel plezier en passie voor kinderen. Bij BOOST hebben we pedagogische (vak)specialisten met een didactische achtergrond in dienst. Ze zijn pioniers, aangezien deze rol nieuw is binnen de bso. De professionals betrekken de kinderen enthousiast bij hun vakgebied of specialisme. 

Boost BSO

Meer weten?

Wil je meer weten over BOOST of het werken bij BOOST? Dan mag je altijd contact opnemen met Monique (Directeur BOOST), ze geeft graag antwoord op je vragen: [email protected] of 06-13978197.

Klik op onderstaande button voor al onze bso's:

Bso's bij Xpect013