bso kinderen

Waar gaat mijn kind na school naartoe?

De schooldag is voorbij, maar je kind kan nog niet opgehaald worden. Waar kan je kind na school naartoe? Lees hier meer over buitenschoolse opvang.

Buiten­schoolse opvang (bso)

Zowel voor als na schooltijd, tijdens vakanties en op vrije dagen kunnen kinderen terecht bij de bso. Elke bso heeft een eigen unieke sfeer, maar ze delen allemaal één doel: een boeiend en passend programma bieden, afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van jouw kind.

Voor ieder kind

Buitenspelen, knutselen, dansen, voetballen, zingen, toneelspelen: er is altijd wat te beleven op de voor- en naschoolse opvang. Bovendien organiseren we regelmatig leuke uitstapjes en activiteiten, zoals een bezoekje aan een park in de buurt. Kinderen spelen op de buitenschoolse opvang met vrienden én kinderen uit andere klassen. Ze kunnen hun energie kwijt na een schooldag en leren ook buiten schooltijd van nieuwe ervaringen. Hoe kies je een bso die past bij je kind? Wij helpen je alvast op weg. Klik hier om meer te lezen. 

Bso's bij Xpect013

Xpect013 heeft verschillende typen bso’s. Bij een kindcentrum is er een samenwerking tussen de basisschool en de bso, waar de bso vaak in hetzelfde gebouw zit: alles wat kinderen nodig hebben onder één dak: onderwijs, ontspanning, ondersteuning en uitdaging. Er zijn ook losse bso’s die niet aan een school verbonden zijn, we halen dan de kinderen op met bijvoorbeeld een bakfiets of taxi. Klik op onderstaande button voor al onze bso's.