Baby kinderopvang Tilburg

Vanaf wanneer mag mijn baby naar het kinderdagverblijf?

Na je zwangerschapsverlof ga je misschien weer aan het werk, aan de studie of wil je simpelweg wat tijd voor jezelf. Vanaf wanneer mag je je baby naar het kinderdagverblijf brengen?

Je baby naar het kinder­dag­verblijf

Je kunt je baby naar de kinderopvang brengen als hij of zij 6 weken oud is. In de meeste gevallen wachten ouders tot het zwangerschapsverlof van de moeder is afgelopen. Dat is ongeveer 3 maanden na de geboorte van je kindje, of later als het verlof wordt verlengd door er vakantiedagen of ouderschapsverlof aan vast te plakken.

Bij het aanmelden voor de kinderopvang geef je aan vanaf wanneer je je baby wilt komen brengen. De locatie neemt tijdig contact op om definitieve afspraken te maken over de eerste dag en de wendagen.

Maar mijn baby is nog zo klein...

Dat snappen we helemaal! Het is ook niet niks om je kostbaarste bezit uit handen te geven. Op al onze kinderdagverblijven zijn pedagogisch professionals aanwezig die er alles aan doen om jouw baby net zo goed op te vangen als thuis en mee te gaan in zijn/haar ritme. We werken met vaste teams zodat je kindje snel gewend raakt aan vertrouwde gezichten. 
Via de kinderopvang app houden we je gedurende de dag op de hoogte. Zo krijg je foto's van je baby, lees je hoe lang je kindje heeft geslapen en hoeveel melk er is gedronken. Zo ben je er toch nog een beetje bij!

Baby bij kinderdagverblijf Grebbe

Kom eens kijken!

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op een kinderopvanglocatie bij jou in de buurt? Maak eens een afspraak voor een rondleiding. Zo krijg je alvast een gevoel bij de locatie en kun je met eigen ogen zien hoe ze voor de baby's zorgen. Ook krijg je de kans om vragen te stellen. Die beantwoorden ze graag!

Zoek een kinderopvanglocatie