Ouder met kind telefoon

Kinder­opvang app

De kinderopvanglocaties van Xpect013 werken met de Ouderportaal app. Deze app houdt ouders op de hoogte van wat hun kind doet op de kinderopvang. Zo zie je foto's van leuke activiteiten en is er voor de allerkleinsten een dagboekje met informatie over slaap en eten. Ook kun je ziekmeldingen doorgeven en ruildagen aanvragen. 

Altijd op de hoogte

Ping: daar is een pushbericht. Er staat een nieuwe foto van je kind in de app. Leuk! Aan het einde van de dag kun je precies lezen hoe lang je baby heeft geslapen en hoeveel melk er is gedronken. Zo kun je de opvang van je kind toch nog een beetje meebeleven. Want we begrijpen best dat het een beetje spannend is om je kostbaarste bezit uit handen te geven. Hoe fijn is het dan als je gedurende de dag toch een beetje op de hoogte wordt gehouden.

Inloggen

Vlak voordat je kind start op één van onze kinderopvanglocaties, ontvang je van ons informatie over het downloaden van de app en krijg je ook inloggegevens. Zo heb je voldoende tijd om alles te installeren en kun je vanaf dag één de berichten binnenkrijgen op je telefoon.

Ook via desktop

De Kinderopvang app is ook via je desktop/vaste computer te bereiken. Klik op onderstaande button om naar het ouderportaal te gaan: