Unieke kenmer­ken

* Vertrouwd & kleinschalig
* Grote ontdektuin
* Samen koken
* Peuteryoga
Kinderopvang Leijpark

Vertrouwd, kleinschalig en persoonlijk

We bieden alle kinderen een veilige, warme en gezellige thuishaven. Kinderen kunnen zich pas optimaal ontwikkelen als zij zich gehoord en gezien voelen wij geven ze de ruimte zelf te ontdekken en te groeien maar zorgen er ook voor dat we er altijd voor ze zijn.

Grote ontdektuin

We hebben een grote natuurlijke tuin waar de kinderen vrij in kunnen spelen en ontdekken. De kinderen spelen buiten met wat de natuur hen bied. Het ene seizoen ligt de tuin vol bladeren en zijn de kinderen druk in de weer de mooiste eruit te zoeken, het andere seizoen zijn alle struiken dicht begroeid waardoor er perfecte hutten en verstopplekken ontstaan.

Samen koken

Elke week koken we op een andere dag een warme maaltijd voor de lunch. Seizoensgebonden en variƫrend van een soep tot een stamppot. Samen met de kinderen bekijken we in onze grote gezamenlijke keuken het recept en helpen de kinderen bij het volgen van de stappen. Het eten smaakt natuurlijk veel lekkerder als je het ook zelf klaar mee klaar gemaakt hebt.

Peuteryoga

Bewegen is fijn en bovendien is het goed voor je lijf. Dat geldt natuurlijk ook voor onze peuters. Peuteryoga is een mix van spel in beweging, waarbij peuters kennismaken met hun eigen lichaam.

Kinderopvang Leijpark