Leijpark kinder­opvang

Kinderdagverblijf Leijpark is een groene kinderopvanglocatie in Tilburg, pal naast het ETZ Elisabeth Ziekenhuis en vlakbij het mooie Leijpark.

Zoek je een plek voor je kindje waar aandacht, gezond eten, samen lekker buiten spelen en open communicatie voorop staan? Maak dan kennis met Leijpark. Op onze kleinschalige, groene kinderopvanglocatie ontdekken kinderen de wereld zelf. Aandacht, gezond eten, samen lekker buiten spelen en open communicatie staan voorop. Wij helpen ze een handje, bijvoorbeeld met afwisselende activiteiten die passen bij de belevingswereld van de kleintjes.

Kinderen (leeftijd 0 tot 4 jaar) die nog niet naar de basisschool gaan, kunnen terecht bij de kinderdagopvang. Samen de wereld ontdekken en veel buiten spelen in de natuur. Zelfs de allerkleinsten gaan mee naar buiten en slapen heerlijk in de buitenbedjes. Binnen spelen met natuurlijke speelmaterialen of op ontdekkingstocht in de moestuin. De activiteiten worden afgestemd op dat wat de kinderen die dag bezig houdt.

Het is geen toeval dat verwondering en natuur samen komen bij ons. Nergens kunnen kinderen meer hun energie en fantasie kwijt dan in de natuur. De wereld kent steeds meer prikkels, ook voor (kleine) kinderen. De natuur brengt rust en ontspanning en kan tegelijkertijd ook zorgen voor inspiratie. De kinderen spelen, fantaseren en verwonderen zich over alles wat ze zien. En onze pedagogisch professionals fantaseren met ze mee en praten over alles wat ze zien en beleven.

Kinderopvang Leijpark

Kinderdagverblijf Leijpark ligt op een ideale plek, aan de zuidrand van Tilburg. Je vindt ons pal naast het ETZ Elisabeth Ziekenhuis vlakbij het mooie Leijpark. We zijn goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen. Ideaal dus voor ouders die in of in de omgeving van het ziekenhuis werken! Let op: we zijn geen medisch kinderdagverblijf.

Leijpark heeft drie horizontale groepen en een verticale groep: twee baby- en dreumesgroepen van 0 tot 3 jaar, een peutergroep van 2 tot 4 jaar en een verticale groep van 0 tot 4 jaar.