Onze ouders vertellen

Kinderopvang Leijpark

“Leuke opvang!”

 

“Betrokken, kleinschalig en prettig.”

 

“Onze zoon zit nu 2 dagen bij Leijpark en heeft het erg naar z’n zin.”

 

“Betrokken, speels en persoonlijk”

 

“Fijne mensen op de groep, constante bezetting en bekende gezichten, erg fijn.”

 

“Prettige plek waar mijn kind zich veilig voelt en wij haar graag brengen en in vertrouwen achterlaten.”

 

“Goed en vertrouwd.”

 

“Super team! Erg lief voor de kindjes! Alles wordt geregeld wat kan. Ze proberen altijd mee te denken.”

“Hele fijne en warme sfeer, kind en zijn/haar leefwereld staat centraal, laagdrempelig contact met medewerkers en professioneel.”

 

“Mijn dochter gaat sinds dag 1 met heel veel plezier naar de opvang. Zodra ik binnen kom besta ik niet meer.”

 

“Een hele prettige persoonlijke opvang voor onze dochter van 1,5. Enorm betrokken en voor vragen ben ik altijd welkom. De aandacht voor de kinderen is erg goed.”

 

“We zijn zeer tevreden over de opvang, iedereen is betrokken en lief. We vinden Leijpark een betrouwbare opvang met kundige, hardwerkende medewerkers die er zorg voor dragen dat de kinderen zich zo goed mogelijk in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.”

 

“Fantastische zorg voor de kinderen, hart voor hun vak.”

 

“Betrokken, vriendelijk, gezellig en open.”

Kinderopvang Leijpark

“Keer op keer geven de juffen mij als moeder zoveel vertrouwen dat ze met liefde voor ons kind zullen zorgen, dat ik haar elke keer weer met een gerust hart achter kan laten. Zo fijn!!!”

 

“Fijn, vertrouwd, leuk en leerzaam.”

 

“Super lieve leidsters op de groep. Heb het gevoel dat mijn zoontje net zoveel aandacht en knuffels krijgt als thuis. Ze weten precies hoe het met hem gaat en wanneer hij een keer een minder dagje heeft, krijgt hij gewoon meer knuffels.”

 

“Lieve medewerkers.”

“Gezellige en knusse locatie. Ontzettend lieve, kundige en betrokken leidsters. Altijd een blij, tevreden en goed uitgerust kindje op mogen halen.”

 

“We zijn heel erg blij met de opvang. Het is ook leuk om te zien op foto’s wat ze aan het doen zijn. Er is altijd een vast gezicht aanwezig ook als er iemand vrij is. Dat is erg fijn!”

 

“Lieve vertrouwde leidsters met oog voor het kind. In de oudere groepen ook heel ondernemend. Ze gaan er lekker op uit. Picknicken, boodschappen doen.”

 

“Altijd blij, veel liefde en ontdekken op alle fronten.”

De beste indruk van onze kinderopvang krijg je door sfeer te komen proeven. Neem contact met ons op voor een afspraak: je bent van harte welkom!