Basisschool Pendula

foto

Welkom op Pendula

De basisschool vormt een belangrijk deel van ons leven. Zowel voor het kind, als voor u als ouder. Uw kind brengt acht jaar lang een groot deel van de week op de basisschool door. Een goede school voor uw kind kiezen is dan ook een belangrijke stap. De school legt mede een belangrijke basis voor de ontwikkeling van uw kind. U wilt dat die basis zo goed mogelijk is en dat uw kind zich met de eigen talenten zo goed mogelijk ontwikkelt.
foto

Samen met de kinderopvang vormen wij Kindcentrum Pendula. Ons kindcentrum is een prachtige plek waarin kinderen van 0-13 jaar samen kunnen ontdekken, spelen en leren, ondersteund door een team van vakkundige, enthousiaste opvang- en onderwijsprofessionals. We waarborgen continuïteit voor kinderen en bieden alle kinderen gelijke kansen om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Ik ben trots dat ik deel uitmaak en leiding mag geven aan een geweldig team. Een plek waar we het belangrijk vinden dat je mag zijn wie je bent, je je grenzen verlegd en je op zoek gaat naar je talenten.

Het welbevinden staat bij dit alles centraal. Als je je prettig voelt en je zit goed in je vel, dan heb je de mogelijkheden om je optimaal te ontwikkelen. Het belangrijkste uitgangspunt is dan ook om dit gezamenlijk te realiseren voor kinderen, ouders en collega’s. 
Heeft u belangstelling gekregen voor onze school, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Met vriendelijke groet, namens het team,
Monique Aarts, Directeur Basisschool Pendula   

foto

Waar staan we voor?

De Pendula boom

Video van de boom volgt snel
foto

Kennismaken en inschrijven

Kennismaking inplannen

Bent u geïnteresseerd in onze school en overweegt u uw kind bij ons in te schrijven? Inschrijven kan na een persoonlijke rondleiding. Vraag deze aan via onderstaande button. Wij nemen z.s.m. contact op voor het plannen van een vrijblijvende kennismaking.

Let op !

Inschrijven kleuters

Op dit moment is er helaas geen plek meer voor kinderen die geboren zijn in 2020 of in 2021. Ook de wachtlijsten hiervoor zijn vol.
Bekijk voor meer informatie ons aannamebeleid.
foto