Klaslokaal sporckt

Rondleiding aanvragen

Let op! Basisschool De Sporckt is wegens zomervakantie gesloten t/m 11 augustus. Op dit moment kunnen we het bericht niet in behandeling nemen. Vanaf 12 augustus zijn we weer bereikbaar. Fijne zomer!

 

Via onderstaand formulier kunt u een rondleiding aanvragen om ons en de school beter te leren kennen. Een rondleiding met een intakegesprek is een verplicht onderdeel van onze aanmeldprocedure. We raden ouders aan om vanaf 2,5 jaar een rondleiding aan te vragen. Tijdens deze kennismaking kunt u met uw kind de school in bedrijf zien en kunnen we wederzijdse verwachtingen met elkaar afstemmen.

Wanneer uw kind al op een school is aangemeld en u heeft interesse in een overstap, dan vragen wij aan u om de huidige school in te lichten. Deze afspraak hebben wij gemaakt met alle scholen in de gemeente Tilburg. Dit is van belang voordat u een afspraak met ons maakt voor een rondleiding.

We werken met kwartaalinstroom (op geboortedatum) voor 4-jarigen voor schooljaar 2024-2025. Voor schooljaar 2024-2025 is er nog plek als uw kind geboren is na 1 februari 2021. Meer informatie over de aanmeldprocedure staat in onze schoolgids.