Peuter­opvang De Boemerang

aan tafel samen eten
Speciaal voor onze peuters

Bij kinderopvang Boemerang werken we op alle groepen met een VVE programma (voor- en vroegschoolse educatie), namelijk Startblokken Door middel van gerichte activiteiten stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen. Dit gebeurt al vanaf de babyleeftijd, maar komt vooral tot uiting in onze speciale peutergroep. Een betere start op de basisschool kunnen we kinderen niet geven!

We bieden regelmatig speciale activiteiten voor de peuters aan. Dit kan bijvoorbeeld minigym zijn, een muziek- of voorleesactiviteit of een workshop dans.

Benieuwd of onze kinderopvang bij je peuter past? Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Je kind is natuurlijk ook welkom en je ziet zo meteen of hij/zij zich thuis voelt!

Opvoeden? We doen het samen!

Logisch dat je het beste voor hebt met je kind. Je kind zien opgroeien is prachtig. Natuurlijk heb je soms ook vragen of twijfels. 

In iedere leeftijdsfase duiken er nieuwe vragen op. We denken graag met je mee en kunnen ook daadwerkelijk ondersteuning geven als het gaat om een goede ontwikkeling van uw kind. We volgen de kinderen intensief, individueel en in de omgang met leeftijdgenootjes. Samen groeien ze spelenderwijs.

Versterken van elkaar

De samenwerking met de school geeft meer mogelijkheden voor de kinderen én voor het team. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers maken gebruik van elkaars deskundigheid en staan elkaar bij in drukke tijden. Samen maken we ons sterk voor een goede ontwikkeling van ieder kind! “We zien dat de overgang van kinderopvang naar school voor de kinderen heel vertrouwd is. Door het startblokken programma zijn de peuters goed voorbereid en kennen ze de juf of meester van hun groep al, dat werkt uitstekend”. De doorlopende lijn van 0 tot 4 jaar daar staan wij voor.