Welkom bij

Basisschool De Boemerang

Samen leven, samen leren!

Wij ontdekken, leren, ervaren en creëren.
Wij zien en waarderen elkaar.
Ieder kind krijgt de ruimte voor eigen talentontwikkeling.
Ieder kind heeft de sleutel tot persoonlijke groei.
Leerkracht onderbouw met leerling

BASISSCHOOL DE BOEMERANG IS EEN BUURTSCHOOL WAAR WIJ TROTS OP ZIJN.

Een belangrijk deel in het leven van uw kind. Onze school is een plaats waar we samen aan goed onderwijs werken in een eigentijds jasje waarbij uw kind centraal staat! Door partnerschap tussen uw kind, u als ouders en de school creëren wij een uitdagende leeromgeving om uw kind zich optimaal te laten ontwikkelen.

Wij vinden het dan ook belangrijk een gevarieerd aanbod te creëren waarbij er ruimte is voor ieders talent. Of je nu goed bent in rekenen, dansen, lezen of sport, voor alles is aandacht en waardering van onze professionals.

Dit alles kan echter alleen bij een veilige basis. Het welbevinden van eenieder in onze organisatie staat voorop. Samen zorgen wij er actief voor dat iedereen zich prettig voelt op school. Daarbij wordt iedereen gezien en gewaardeerd, mag je zijn wie je bent en laat je ruimte voor de andere om te zijn wie hij/zij is. Op deze manier is de school voor iedereen een fijne plaats en is er ruimte om talenten verder te ontdekken. 

Wij hopen u te ontmoeten tijdens een bezoek aan onze school om zelf te ervaren of deze omgeving bij u en uw kind past. Neem hiervoor gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Jolien Kock,  Directeur

De kenmer­ken van onze school

• Zelfstandigheid
• Persoonlijke ontwikkeling
• Zelfvertrouwen
• Creativiteit
• Samenwerken

Benieuwd naar onze missie en visie?
Gebouw