Kinder­dag­verblijf De Boemerang

kinderopvang de boemerang

Vertrouwd en veilig opgroeien

Kinderdagverblijf De Boemerang is de ontmoetingsplek voor baby's, dreumesen en peuters uit Dalem (een van de gezelligste wijken van Tilburg Reeshof). Veel kinderen komen in de Maxi Cosi bij ons binnen en gaan pas weg als ze naar de middelbare school gaan. 

In de tussentijd ontmoeten ze andere kinderen uit de wijk, spelen, leren, ontdekken en vertrekken samen van het kinderdagverblijf naar basisschool De Boemerang. Om na school weer verder op avontuur te gaan op onze ontspannen en gezellige bso. Vertrouwder en huiselijker opgroeien kan bijna niet.

kinderopvang de boemerang
Baby's op ons kinderdagverblijf

Kwalitatief goede en onderscheidende babyopvang is belangrijk. Op ons kinderdagverblijf doen we er vanaf de allereerste dag alles aan om ervoor te zorgen dat je baby zich helemaal thuis voelt. We volgen het ritme van thuis. Als je kleintje wakker en alert is stimuleren we de ontwikkeling door aan te sluiten bij datgene waar je baby op dat moment aan toe is. De motorische ontwikkeling van baby's in hun eerste half jaar gaat erg snel. Het is belangrijk dat hier aandacht voor is en het bewegen van de baby's gestimuleerd wordt, zodat ze sterke en soepele spieren ontwikkelen. Als de baby's wakker zijn geven wij ze de ruimte om bijvoorbeeld te leren omrollen, draaien en tijgeren.

Je baby is daarbij druk bezig met spelen, waarbij ontdekken en onderzoeken voorop staat. En natuurlijk zingen en knuffelen we heel veel!

Opvoeden? We doen het samen!

Logisch dat je het beste voor hebt met je kind. Je kind zien opgroeien is prachtig. Natuurlijk heb je soms ook vragen of twijfels. In iedere leeftijdsfase duiken er nieuwe vragen op. We denken graag met je mee en kunnen ook daadwerkelijk ondersteuning geven als het gaat om een goede ontwikkeling van je kind. We volgen de kinderen intensief, individueel en in de omgang met leeftijdgenootjes. Samen groeien ze spelenderwijs.

Kinderopvang app

Onze medewerkers willen graag persoonlijk overleg met jou over je kind. Dat valt niet altijd mee, als werkende ouder heb je vaak een druk programma. Daarom werken we bij de kinderopvang, naast het persoonlijk contact, met een kinderopvang-app. Ouderavonden en oudergesprekken vinden in de avonduren plaats. En natuurlijk maken we tijd vrij voor een extra gesprek als dat nodig is.

Benieuwd naar meer?

Ben je zwanger en heb je nog geen ervaring met kinderopvang? Dan komt er ongetwijfeld een hoop op je af. Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Je kunt onze locatie bekijken en natuurlijk mag je ook al je vragen stellen. We beantwoorden ze graag!

Informatie en documen­ten

Landelijk registratienummer kinderopvang (LRK)
161477902

Contact­persoon

foto directeur
Ingrid Klootwijk
Directeur
06-83 69 07 85

Informatie en documen­ten

Landelijk registratienummer kinderopvang (LRK)
161477902

Contact­persoon

foto directeur
Ingrid Klootwijk
Directeur
06-83 69 07 85