Onze ouders vertellen

Ervaringen van onze eigen ouders
Kinderdagverblijf Floortje Nachtegaal

“Leuke dingen worden er gedaan, altijd een terugkoppeling van hoe de dag is geweest voor het kind.”

 

“Super leidsters met hart voor hetgeen ze doen en voor de kinderen, eigenlijk altijd vaste gezichten.”

 

“Mijn zoontje wordt prima verzorgd, hij heeft het naar zijn zin en voelt zich prettig. Hij ontwikkelt zich goed en ik zie dat de medewerkers hem stimuleren (voorbeeld lopen, bewegen) om zelf dingen te doen.”

 

“Hele lieve meiden die er werken. Het voelt prettig om mijn dochtertje weg te kunnen brengen, en dat ze je dan altijd te woord willen staan. Ik vind het een fijne opvang!”

 

“Persoonlijk, warm en kundig.”

“Mijn zoontje doet het goed en de medewerkers zijn allemaal betrokken. Het welzijn van de kinderen staat dan ook op een hoog niveau. Ik ben ook zeer tevreden over het contact wat ik met de medewerkers heb over hoe het op de opvang gaat en ook kan je terecht met dingen die zich afspelen buiten de opvang en daar zullen ze dan ook advies in proberen te geven. Ik ben zeer tevreden met de dagopvang en ben blij dat mijn zoontje een paar dagen per week bij de opvang kan verblijven.”

 

“Mijn kinderen hebben het ontzettend naar hun zin en dat vind ik erg belangrijk. De medewerkers zijn allemaal vriendelijk en vertrouwde gezichten voor de kinderen.”

 

“Fijne sfeer en fijne medewerkers.”

Kinderdagverblijf Floortje Nachtegaal

“Ondanks de verhuizing (twee jaar terug) toch bij dit kinderdagverblijf gebleven. Ik en mijn zoontje voelen ons hier thuis.”

 

“Ze doen er alles aan om mee te denken met de ontwikkeling van mijn kind. Ik hoef maar iets te vragen en ze gaan er mee aan de slag.”

 

“Mijn kind vindt het heel fijn op de opvang. Er wordt altijd goed rekening met hem gehouden. De pedagogisch medewerkers zijn heel lief voor hem.”

“Fijne, vertrouwelijke en zorgzame dagopvang!”

 

“Laten onze zoon zijn wie hij is. Als hij gebracht wordt is hij blij de leidster weer te zien (maakt niet uit welke leidster) dus dan is het goed.”

 

“Zeer tevreden. Kinderen blij, mama blij.”

 

“Ik vind een fijne plek voor mijn kind en er is veel uitdaging.”

De beste indruk van onze kinderopvang krijg je door sfeer te komen proeven. Neem contact met ons op voor een afspraak: je bent van harte welkom!