Floortje Nachte­gaal

Zoek je een plek voor je kindje waar aandacht, gezond eten, samen lekker buiten spelen en open communicatie voorop staan? Maak dan kennis met Floortje Nachtegaal. Op onze kleinschalige, groene kinderopvanglocatie ontdekken kinderen de wereld zelf. Aandacht, gezond eten, samen lekker buiten spelen en open communicatie staan voorop. Wij helpen ze een handje, bijvoorbeeld met afwisselende activiteiten die passen bij de belevingswereld van de kleintjes.

Kinderen (leeftijd 0 tot 4 jaar) die nog niet naar de basisschool gaan, kunnen terecht bij de kinderdagopvang. Samen de wereld ontdekken en veel buiten spelen in de natuur. Zelfs de allerkleinsten gaan mee naar buiten en slapen heerlijk in de buitenbedjes. Binnen spelen met natuurlijke speelmaterialen of op ontdekkingstocht in de moestuin. De activiteiten worden afgestemd op dat wat de kinderen die dag bezig houdt.

Het is geen toeval dat verwondering en natuur samen komen bij ons. Nergens kunnen kinderen meer hun energie en fantasie kwijt dan in de natuur. De wereld kent steeds meer prikkels, ook voor (kleine) kinderen. De natuur brengt rust en ontspanning en kan tegelijkertijd ook zorgen voor inspiratie. De kinderen spelen, fantaseren en verwonderen zich over alles wat ze zien. En onze pedagogisch professionals fantaseren met ze mee en praten over alles wat ze zien en beleven.

Kinderdagverblijf Floortje Nachtegaal

Floortje Nachtegaal vind je in Tilburg op het terrein van het ETZ, locatie TweeSteden. Onze locatie is goed bereikbaar (uitvalswegen zijn dichtbij) en je kunt gratis parkeren voor de deur om je kind weg te brengen en op te halen. Let op: we zijn geen medisch kinderdagverblijf.

Floortje Nachtegaal heeft drie horizontale groepen: twee baby- en dreumesgroepen van 0 tot 3 jaar en een peutergroep van 2 tot 4 jaar. Wij zijn wekelijks geopend van maandag tot en met vrijdag. Onze reguliere openingstijden zijn van 7:15 uur tot 18:15 uur. Daarnaast is er de mogelijk om gebruik te maken van vervroegde opvang van 6:45 uur tot 7:15 uur. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.