Peuter­opvang Armhoefse Akker

Bij Kindcentrum Armhoefse Akker zorgen wij ervoor dat de overgang voor álle peuters uit onze Tilburgse wijk naar de basisschool goed verloopt. Met nadruk op álle, want ten onrechte wordt soms gedacht dat alleen kinderen van werkende ouders bij ons welkom zijn. Dat is niet zo.
Peuteropvang Armhoefse Akker
Komt uw peuter gezellig bij ons spelen?

Wanneer u als ouders/verzorgers allebei werkt en de eerste jaren voor een andere vorm van opvang heeft gekozen (bijvoorbeeld bij opa en oma), dan is uw peuter nu nog steeds van harte welkom. Uw kind kan met twee jaar oud bij ons starten (overigens ook al met 1 jaar, zie de informatie onder Kinderdagverblijf).

Vergoeding van kosten 

Werkt u niet of uw partner niet of werken jullie allebei niet? Ook dan is uw kind vanaf 2 jaar oud van harte welkom om mee te doen aan ons VE-programma. U krijgen een tegemoetkoming in de kosten. Dit regelt u via de gemeente, niet via de Belastingdienst.

Maak een afspraak om te komen kijken!

Doorgaande lijn naar de basisschool

Onze peuters merken niet dat we hen voorbereiden op de basisschool. Dat doen we namelijk op een heel natuurlijke manier. Ze zijn heerlijk aan het spelen met leeftijdsgenoten maar ondertussen leren ze  – via dat spel – ‘stiekem’ een heleboel dat hen helpt bij het maken van een makkelijkere start in groep 1. Die groep is vlakbij, want de kleuterklassen van ons kindcentrum zitten in hetzelfde gebouw als de kinderdagopvang en de peuteropvang. 

Ben je benieuwd naar onze peuteropvang?

Kom gerust eens langs voor een rondleiding in ons kindcentrum. En neem uw dochter of zoon vooral mee, zodat u direct ziet of uw kind zich thuis voelt. We hopen u snel te ontmoeten bij Kindcentrum Armhoefse Akker!

KDV Armhoefse Akker