0-4 jaar

Kinder­dag­verblijf

Kinderopvang Aan de Waterkant is een prachtige locatie voor kleine en wat grotere waterratjes die van ontdekken in de natuur houden. Wij liggen aan de prachtige Piushaven in de wijk Jeruzalem. De naam Aan de Waterkant komt in diverse elementen terug, zo is er een tuin gemaakt met o.a. veel groen, een waterpartij, een boothuis en een strandje.
natuur

Kinderen ontdekken zelf de wereld.

Wij helpen ze een handje en geven ze wat ze op dat moment nodig hebben. Dat doen we door goed te kijken naar kinderen. En aan te sluiten bij hun belevingswereld. Ze kunnen al zoveel zelf; als je ze maar de ruimte geeft.
Peuters zitten achter een leeg vel papier met allerlei materialen om zich heen. Ze helpen medewerkers in de moestuin of praten met elkaar over alles wat ze zien, beleven en fantaseren
veiligheid

Geborgenheid

Ze ontdekken zelf de wereld zonder al te veel sturing, maar wél met de juiste begeleiding van volwassenen die zorgen voor een omgeving die ze uitdaagt en waarin ze zich veilig en geborgen voelen.
sfeervolle ruimte

Sfeervol

De sfeer in de groep, de gezelligheid en het vrije spel wat wij aanbieden, sluit goed aan bij deze behoeften van jonge kinderen.
Buiten spelen

Naar buiten

De natuur en het buiten zijn, vinden wij heel belangrijk. Net als gezonde voeding. Baby’s snoezelen terwijl wij voor ze zingen of dromen heerlijk weg in hun buitenbedjes.
Zomerfeest gezonde traktatie