4-13 jaar

BSO Aan de Water­kant

Kinderopvang Aan de Waterkant is een prachtige locatie voor kleine en wat grotere waterratjes die van ontdekken in de natuur houden. Wij liggen aan de prachtige Piushaven in de wijk Jeruzalem.
suppen

Buiten­schoolse opvang

De naam Aan de Waterkant komt in diverse elementen terug, zo is er een tuin gemaakt met o.a. veel groen, een waterpartij, een boothuis en een strandje.
Waterlab

Uitdagende speelruimte

We bieden onze kinderen een uitdagende speelruimte met woonkeuken, diverse speelhoeken, werkplaats en waterlab.
water en zand

Buiten spelen

De kinderen mogen spelen in onze prachtige tuin met waterplaats, moestuin, buitendouche en boothuis. Ze kunnen gebruik maken van de faciliteiten, waardoor ze dus vooral lekker buiten bezig zijn.
Piushaven

Piushaven

Naast het spelen op onze locatie zijn we ook te vinden op en rondom de Piushaven voor een speurtocht, metaalvissen, op de waterfiets of op het supboard. Er is zoveel te doen in de buurt!

Scholen in de buurt

Wij halen van drie scholen in de buurt de kinderen op voor de BSO. De kinderen van BS Pendula en Panta Rhei worden met taxivervoer naar de locatie gebracht. Daar worden ze opgewacht door de medewerkers. De kinderen van BS Armhoefse Akker worden voorlopig door de medewerker/stagiaire lopend opgehaald of met de bolderkar.
woon keuken
Pius haven Tillia