Elke dag een avontuur bij

BSO Grebbe

Knutsel je mee in het atelier? Of voetbal jij liever op het schoolplein? Slijm maken in het wetenschapslab, klimmen in de beweegzaal, beestjes zoeken in de natuur met onze BOOST-specialist, samen paprikasoep koken. Bij onze bso, mag jij doen wat bij je past en wat jij leuk vindt.
KC Grebbe BSO
Afwisselend programma


Met leuke activiteiten maken wij van de bso-tijd een feestje. Door ons gevarieerd programma ontdekken kinderen wat zij wel en niet leuk vinden. Zelfs talenten worden ontdekt op de bso. Ongemerkt leren de kinderen veel. Voor de onderbouw en bovenbouw hebben wij verschillende activiteiten. Heeft je kind geen zin om mee te doen? Geen probleem. Na een drukke dag op de bank hangen met een Donald Duck mag ook bij ons. 
 

Hoe het gaat met je kind


Na school verzamelen de kinderen in hun eigen groep en nemen ze een rustmoment aan tafel. Samen eten we fruit en praten we over de dag. Onze pedagogisch medewerkers maken contact met je kind, stellen vragen en polsen hoe het gaat. Ook nemen zij samen het dagprogramma door. Vervolgens is het tijd voor een leuke activiteit! Liever vrij spelen? In de poppenhoek, bouwhoek, spelletjeskast of op het schoolplein is vast iets leuks te vinden om te doen.  Gedurende de dag houden wij goed in de gaten hoe het kind zich voelt en wat het nodig heeft. Wij hebben alle kinderen goed in beeld.  
 

KC Grebbe BSO bovenbouw
Stoere ruimtes met uitdaging voor elk kind 


In ons bijzondere gebouw vind je stoere ruimtes, met in elke ruimte een nieuw avontuur voor je kind. Kinderen groeien en ontwikkelen zich bij ons, de inrichting van het gebouw draagt daar aan bij. Zo hebben wij in het gebouw een wetenschapslab, muziekkamer, natuurtuin, beweegzaal, kunstatelier en chillplek. Het pand bestaat uit duurzame materialen en wij hebben zonnepanelen omdat de wereld een fijne plek mag zijn voor kinderen om op te groeien.  
 

Betrokken ouders: samen opvoeden en begeleiden


Contact met ouders is belangrijk om ons werk goed te kunnen doen. Ouders leren wij graag kennen. Door samen leuke dingen te doen, groeit onze band. Een paar keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestje.