Kind­centrum Grebbe

Midden in wijk De Blaak vind je kindcentrum Grebbe. De kinderopvang voor alle kinderen uit de wijk. Een warme, veilige en vertrouwde kinderopvang voor baby’s, peuters en basisschoolkinderen. Van 0 -13 jaar is dit de plek waar jouw kind mag spelen en leren. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers helpen jouw kind groeien.
kinderopvang Grebbe gebouw
Opvang voor kinderen van 0-13 jaar

Baby’s liggen bij ons in de wieg, groeien op tot peuter en kleuter om daarna de stap naar de basisschool te maken. Na school kan jouw kind bij ons komen spelen op de bso. Jarenlang volgen wij jouw kind en dus kennen we hem of haar door en door. Bij ons kun je terecht voor: kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar (voor een paar dagdelen) en een buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Fijne, veilige sfeer

Voor welke opvang je ook kiest, jij en je kind kunnen rekenen op vertrouwde gezichten. Onze pedagogisch medewerkers werken vanuit hun hart, er heerst een open en warme sfeer op de groepen. Geborgenheid en veiligheid vinden wij belangrijk voor kinderen. Een kind dat lekker in zijn vel zit, voelt zich vrij om te spelen en te ontdekken. Zo ontwikkelt een kind zich bij ons.  

kinderopvang Grebbe KDV

kinderdagverblijf

0-4 jaar

• Veiligheid en geborgenheid voor ieder kind
• Ontdektuinen, zelfs een babytuin
• Leren over de wereld via thema’s
peuteropvang

peuteropvang

2-4 jaar

• Groeien in motoriek, taal en sociale omgang
• Samen met vriendjes uit de wijk spelen
• Voorbereiding op de basisschool

Buitenschoolse opvang Grebbe

buitenschoolse opvang

4-12 jaar

• Talenten ontdekken met activiteiten van BOOST
• Uniek gebouw vol uitdagingen voor kinderen
• Speciaal vakantieprogramma

Ons unieke, duurzame gebouw


In kindcentrum Grebbe vind je bijzondere ruimtes. Wat dacht je van een wetenschapslab, muziekkamer, natuurtuin, beweegzaal, kunstatelier en chillplek? Kinderen ravotten in onze ontdektuin, wij hebben zelfs een babytuin. Spelen in ons gebouw is een groot avontuur! Daarnaast is Grebbe gebouwd met duurzame materialen en op het dak liggen zonnepanelen. Wij gaan bewust met de wereld om en dat geven we door aan de kinderen. 
 

Samenwerking met scholen


Gaat je kind bij ons naar de opvang? Dan is de overstap naar de basisschool makkelijker. Wij zitten tussen de basisscholen De Borne en De Blaak in. Omdat wij ruimtes delen met de scholen, kent jouw kind de scholen al. Wel zo vertrouwd. De samenwerking met beide scholen is intensief. Als je kind naar de basisschool gaat, zorgen wij voor een goede overdracht. 
 

Dichtbij het gezin 


Contact met ouders hebben wij nodig om ons werk goed te kunnen doen. Samen zijn wij er voor jouw kind. Kinderen mogen alles tegen ons zeggen, maar ouders ook. Gedurende de dag houden we je op de hoogte via de ouderapp. Met feestdagen zijn er activiteiten voor ouders en kinderen. Opa’s en oma’s, komen jullie op visite in ons speelrijke, duurzame gebouw? 

Iedereen is welkom bij Grebbe


Ieder kind is anders en alle kinderen zijn welkom. Vragen over de opvang kun je stellen aan locatiemanager Hanneke Hesselberth. Binnenkijken op onze locatie? Maak een afspraak voor een rondleiding en ervaar zelf de gezellige sfeer bij ons. 

Kinderopvang Grebbe tuin