Over ons

Voorlezen

Een passende plek voor ieder kind.

Wij willen ieder kind een prettige, veilige en duurzame leeromgeving bieden waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Jouw kind kan zo veilig, gezond, gelukkig en kansrijk opgroeien.

Iedereen uniek, samen één.

Uniek
  • Je mag bij ons zijn wie je bent en je wordt gezien. Ondersteuning en begeleiding op maat, passend bij jouw kind. We hebben veel expertise in huis en zijn trots op onze Huiskamer, Ontdektuin, Leerlab, Bolleboosgroep en Thuiskamer met schoolhond.
  • Ons ‘groene’ kindcentrum in een mooie wijk, zowel binnen, als buiten aantrekkelijk voor jong en oud: authentiek, uitdagend, sfeervol, speels, groen en veilig.
  • We zijn betrouwbaar en vooruitstrevend met een duidelijke focus. We staan voor kwaliteit, vernieuwend vanuit een stabiele basis.
  • We werken met kinderen van 0-13 jaar met thema's uit de echte wereld. Spelend en onderzoekend ontdekken we samen de wereld vanuit de natuurlijke nieuwsgierigheid van de kinderen. Dit verhoogt hun betrokkenheid en enthousiasme waardoor onze kinderen met plezier leren.

Samen

  • Christoffel zijn we samen! Samen met al onze kinderen, ouders, team en wijk zorgen we goed voor onszelf, goed voor de ander en goed voor onze omgeving. Met deze grondhouding zorgen we samen voor een fijne sfeer.
  • Doelen stellen we samen voor en met het kind. Dit motiveert, het versterkt het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid groeit. Daardoor leer je het meest.
  • Samenwerkend spelen en leren: coöperatief leren. Kinderen leren van en met elkaar. Dit versterkt de sociale vaardigheden en leerprestaties.
  • Samen genieten we van creativiteit, muziek, cultuur, sport, beweging en (feest)vieren.

baby met bal

Kinderdagverblijf

0-4 jaar

Op het kinderdagverblijf kom je kind voortdurend in contact met andere kinderen. Wij geven de kinderen de stimulans waar ze aan toe zijn.
samen afwassen

Peuteropvang

2-4 jaar

In de peutergroep vindt je peuter uitdagingen die zijn of haar wereld zullen vergroten. Spelenderwijs worden kinderen voorbereid op de basisschool.
over ons

Basisschool

4-13 jaar

Wij laten kinderen betekenisvol leren. Hoe we dit doen? Lees meer over ons onderwijs.
over ons

Buitenschoolse opvang

4-13 jaar

De een wil even relaxen na schooltijd, de ander wil bewegen of ontdekken. Wij bieden een breed aanbod aan activiteiten.