Ouders & stagiaires

- Ouderapp
- Oudercommissie
- Stagiaires
Kinderdagverblijf Floortje Nachtegaal

Ouderapp

Makkelijk communiceren via de ouderapp. Hierin sturen we behalve de nieuwsbrieven ook foto’s en berichtjes over de belevenissen van jouw kind. Ook aan- en afmelden is via de app heel gemakkelijk. Vakantie doorgeven of extra dagen aanvragen? Het gaat allemaal via de app.

Terwijl jij aan het werken of studeren bent, kun je in de Kinderopvangapp bijhouden wat je kind meemaakt. Ping! Daar is een pushbericht. Er staat een nieuwe foto van je kind in de app. Leuk! En eind van de dag kun je precies lezen hoe lang je baby heeft geslapen en hoeveel melk er is gedronken. Zo kun je de opvang van je kind toch nog een beetje meebeleven. Want we begrijpen best dat het een beetje spannend is om je kostbaarste bezit uit handen te geven. Hoe fijn is het dan als je gedurende de dag toch een beetje op de hoogte wordt gehouden?!

Functies in de ouderapp

* Een dag-/fotoboek om zo de dag mee te beleven met je kind(eren);
* Op een snelle en eenvoudige manier een extra opvang dag aanvragen;
* Je kind ziekmelden met één druk op de knop;
* Snel berichten delen met de groep van je kind(eren);
* Informatiepagina’s inzien;
* Gepersonaliseerde nieuwsbrieven ontvangen;
* Inzien en uploaden van facturen en jaaropgaven.

Vlak voordat je kind start op één van onze kinderopvanglocaties, ontvang je van ons informatie over het downloaden van de app en krijg je ook inloggegevens. Zo heb je voldoende tijd om alles te installeren en kun je vanaf dag één de berichten binnenkrijgen op je telefoon. De ouderapp is ook via je desktop/vaste computer te bereiken.

Kinderdagverblijf Floortje Nachtegaal

Oudercommissie

Bij kinderopvang Floortje Nachtegaal hebben wij een oudercommissie. Deze bestaat uit ouders wiens kinderen naar Floortje Nachtegaal komen. Zij vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen op de opvang. Vier avonden per kalenderjaar komt de oudercommissie samen bijeen. Tijdens deze oudercommissievergaderingen komen een aantal vaste punten aan bod en worden de ontwikkelingen binnen het kinderdagverblijf besproken. Naast de jaarlijkse vier vergaderingen organiseert de oudercommissie jaarlijks ook altijd de dag van de pedagogisch medewerker en de kerstactie. Mocht je zelf graag mee willen praten of heb je leuke ideeën of aandachtspunten voor ons of zou je ook graag bij de oudercommissie aan willen sluiten, laat het ons dan weten! Wij zijn te bereiken via de brievenbus in de hal van het kinderdagverblijf of via [email protected].

Stagiaires

Ontdek jouw passie voor het werken met kinderen bij kinderopvang Floortje Nachtegaal! We bieden een inspirerende omgeving voor stagiaires om hun talenten te ontwikkelen. Onze stageplaatsen zijn een kans om ervaring op te doen in de kinderopvang, onder begeleiding van ervaren professionals. Bij ons ben je welkom om mee te groeien, te leren en te ontwikkelen. Bij bieden stageplaatsen aan meerdere opleidingen en verschillende opleidingsniveaus.

Kinderdagverblijf Floortje Nachtegaal